Více o našich produktech
O značce TORRONC VICENS
Torrons Vicens je rodinný podnik s dlouhou tradicí výroby nugátu. Sídlí v městečku Agramunt (provincie Lleida), které je považováno za kolébku nugátu a čokolády „Turrón a Chocolate a la Piedra“ a vyrábí tradiční nugát a mnoho dalších specialit.
Mistři řemesla od roku 1775
rodina Vicensů byla více než dvě století věrná řemeslné výrobě nugátu, zejména Turrón de Agramunt. Jeho původ je poprvé doložen v roce 1741, kdy se tento výrobek objevuje v dopisech šlechtických rodin, ale je známo, že ve městě tato tradice pochází z velké dálky.
Nugátová činnost byla spolu se zemědělstvím vždy hospodářským motorem tohoto území.
V Torrons Vicens se předává výroba nugátu od roku 1775 z generace na generaci a vyrábí veškeré produkty tradičním způsobem.
Jako by se čas zastavil, zkušené ruce našich řemeslníků vyrábějí naše velmi ceněné sladkosti dodnes.
V roce 2000 získali podnikatelé Ángel Velasco a jeho syn Ángel Velasco Herrero majetek společnosti Torrons Vicens a převzali vedení společnosti a od té doby pokračuje růst značky založený na kvalitě, inovacích a službách.
V roce 2010 se společnost Torrons Vicens rozhodla otevřít své první prodejny v Sitges a La Jonquera.
Od té doby se síť prodejních míst rozrostla a v současné době má Vicens otevřeno více než 30 prodejen, především ve Španělsku ale i Mexiko, Dubaj.
Společnost vyváží do většiny zemí světa a pro své zákazníky se stala symbolem kvality.
Kvalita, tradice a inovace
Používání vybraných přírodních ingrediencí, následování mistrů nugátu z Agramuntu a zachování receptury a tradičního výrobního postupu, který se dědí z generace na generaci, jsou důvody, které dělají z našeho nugátu výrobek nejvyšší kvality. Lískové oříšky, mandle, med, kakao a veškeré ingredience, všechny nejvyšší kvality, jsou míchány pod bedlivým dohledem mistrů řemesla, kteří vlastní recepturu nugátu již tři století.
Prvotřídní suroviny
Naše suroviny vynikající kvality a blízkosti, jsou míchány v procesu, který je dodržován podle mistrů nugátu po staletí.
Naše vyrobené výrobky se dostávají na trh se zachováním veškeré chuti a všech organoleptických vlastností. S úsilím a odhodláním rozšířila společnost Torrons Vicens svůj sortiment výrobků.
Kromě nugátů zařadila do svého katalogu širokou škálu ručně vyráběných specialit se špičkovou kvalitou výrobků.
Certifikovaná kvalita Torrons Vicens
Kvalitu našich výrobků zaručují různé mezinárodní i místní certifikace: ISO 9001: Mezinárodní norma, která se vztahuje na řízení společnosti a výrobků, které vyrábí. Tento systém usiluje o maximální dokonalost jak konečného výrobku, tak výrobního procesu.
- Certifikace "Q" : Certifikát kvality potravin udělený Generalitat de Catalunya nugátu z Agramuntu.
- IGP: chráněné zeměpisné označení udělené nugátu Agramunt. Pečeť, která zaručuje, že výrobky jsou vyrobeny v Agramuntu a z nejkvalitnějších surovin.
- IGPE: Evropské chráněné zeměpisné označení. První cukrářský výrobek v Katalánsku, který získal toto uznání Společenství.
- El Torró d'Agramunt má uznání chráněného zeměpisného označení, pečeť, která zaručuje, že výrobky označené tímto logem jsou vyrobeny v Agramuntu.